Skip Navigation


MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) - Konsep&Tindak Balas

Konsep tindak balas MAB terhadap tubuh:-

Pada permulaan pengambilan MAB, ia bertindak merawat penyakit terlebih dahulu. Proses ini di namakan proses rawatan dalaman. Di mana ia bertindak membersihkan sistem peranakan agar dapat berfungsi dan berjalan dengan lancar. Melalui proses ini,toksin akan dikeluarkan dan darah-darah kotor lama yang melekat di rahim akan di cairkan terlebih dahulu. Tempoh ini bagi memastikan semua pertukaran hormon dan darah kotor yang berlaku ketika hamil dan ketika dalam pantang pulih kembali.

Darah haid yang mengalir keluar pada awal pengambilan MAB berwarna hitam pekat banyak atau sikit dan adakalanya terdapat lendir-lendir pejal. Ini bergantung atas kesihatan individu sendiri (ada yang keluar darah sikit dan ada yang keluar darah banyak).

JANGAN BIMBANG KERANA PROSES INI HANYA SEMENTARA SAHAJA.


Setelah selesai proses rawatan, badan akan mengalami proses keserasian. Pada masa ini haid akan kembali normal, badan akan terasa sihat, bertenaga dan cergas. Tiada lagi masalah letih lesu,tidak bermaya dan masalah dalaman wanita.

Berikut diterangkan secara lebih terperinci bahagian yang akan berlaku proses rawatan adalah seperti berikut:

BAHAGIAN PERANAKAN:-

Ia akan mencairkan darah period lama/nifas lama yang tidak keluar habis semasa tempoh berperiod/berpantang (bagi yang bersalin).Darah ini biasanya berwarna hitam/coklat.Banyaknya darah yang keluar adalah bergantung kepada tahap kesihatan diri masing-masing. Jika anda sudah lama tidak berperiod/period yang pendek, bermakna banyaklah darah kotor yang disimpan dalam peranakan tersebut.Pada peringkat ini anda akan didatangi kekerapan period yang tidak menentu kerana MAB sedang merawat peranakan anda.

MEMECAHKAN LEMAK /KOLESTROL/ TOKSIN:-

Selain dari darah kotor seperti di atas, lemak/kolesterol/toksin dalam badan/darah akan dipecahkan dan akan dibuang bersama najis air besar.Pada masa ini anda akan mengalami kekerapan membuang air besar dan melepaskan angin/kentut.

Selepas selesai tempoh itu anda akan melalui peringkat keserasian dengan MAB. Pada tahap ini period akan kembali normal. Maksudnya apabila habis saja makan 21 biji, besoknya period akan datang. Pada tahap ini MAB sudah serasi dengan anda kerana proses rawatan sudah selesai.

Darah period lama ini seharusnya dikeluarkan kerana ianya memberi implikasi kepada anda dalam tempoh jangka panjang. Antara risikonya terdedah kepada fibroid/cyst/barah pangkal rahim. Jika darah lama ini dapat dikeluarkan InsyaAllah risiko kepada penyakit tersebut adalah rendah.

Dengan kata lain MAB adalah salah satu ikhtiar untuk mengelakkan kemunculan penyakit tersebut. Mencegah adalah lebih baik daripada mengubati.

TINDAKBALAS AWAL/SIMPTOM

1. Sakit pinggang untuk melancarkan saluran darah;

2. Tempoh/kuantiti haid yang tidak menentu; atau

3. Darah haid berwarna hitam bagi mereka yang menggunakan implant sebelum ini;

PERHATIAN:-

Ini adalah antara tindakbalas awal/simptom akibat menggunakan Maajun Anggun Bistari dan tempohnya berbeza setiap individu di antara 1-6 bulan. Walau apapun adalah dinasihatkan terus mengamalkan makan Maajun Anggun Bistari untuk lebih mujarab supaya kembali normal kesihatan badan anda. Sekiranya ada masalah hubungi kami atau email untuk keterangan lebih lanjut. Kami sedia membantu anda "menjadi wanita sejati".

Maajun Anggun Bistari-MAB

Maajun Anggun Bistari-MAB
MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) | MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) » Konsep&Tindak Balas | MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) » Khasiat & Lain-lain Kegunaan MAB | MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) » Aturan Makan | MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) » Soalan Lazim (FAQ) | MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) » Testimoni Pengguna

Untuk kesihatan luaran dan dalaman wanita yang berusia 18tahun ke atas.

Kandungan : 21 biji
Untuk kegunaan sebulan makan.

RM 21.00
 
Pages: | 1 |