Skip Navigation


MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) - Testimoni Pengguna

Kepada semua pengguna, anda juga boleh layari facebook dan Instagram kami untuk melihat pelbagai koleksi testimoni pengguna MAB.

Fan Page = MAAJUN ANGGUN BISTARI ONLINE -MAB

Follow Instagram kami : @rahsiahawa_bymab


Pemenang Hadiah PERTAMA - Peraduan Testimoni MAB 2010:- PN.NORHAYATI ABDUL MAJID

TERIMA KASIH MAB - SAYA DISAHKAN HAMIL.

Nama saya Norhayati abd majid. berumur 33 tahun.tinggal dan bekerja di kuching sarawak. telah berkahwin pada 17 disember 2005. saya ada masalah kesuburan. banyak produk yang telah saya cuba. Tapi hasilnya agak mengewakan.sehinggalah penghujung 2009, pada cuti sekolah yang lalu saya melayari internet dan terjumpa satu produk maajun yang diberi nama MAAJUN ANGGUN BISTARI. saya pula tidak teragak2 untuk mencuba memandangkan harganya yang sangat berpatutan dan membaca beberapa testimoni hasil daripada MAB ini. saya mula membelinya dan makan pada bulan januari 2010. saya hanya sempat membeli sebanyak 3 botol sahaja. sekarang saya sudah mendapat hasilnya. saya disahkan mengandung dan kandungan saya sudah melebihi 5 bulan. kami sekeluarga sangat2 gembira kerana hampir 4 tahun setengah menunggu akhirnya saya berjaya mengandung. ulangtahun perkahwinan saya yang ke 5 tahun ini adalah yang paling terindah bagi saya dan suami. kini bayi dlm kandungan sangat aktif dan kami berdoa ia selamat da sihat ketika dilahirkan. terima kasih MAB dan syukur kepada Allah kerana menemukan saya dengan produk yang murah tetapi sangat berkesan. terimakasih sekali lagi.semuga produk ini terus laris dipasaran dan membantu wanita2 diluar sana agar terus kelihatan anggun dan sihat. saya juga telah mengesorkan produk ini kepada rakan2 yang lain."



Pemenang Hadiah KEDUA - Peraduan Testimoni MAB 2010
PN.MARIANI BT MUDA :-


MAAJUN ANGGUN BISTARI -IDAMAN WANITA

Assalamualaikum w.b.t
Pada 7/11/2009, genap 2 tahun anak lelakiku, Harris. Memang niatku dan suami ingin menjarakkan kehamilan kali ini. Hendak membesarkan anak-anak dengan penuh kasih sayang secukupnya terhadap anak-anak yang ada sekarang. Aku terfikir takkan selamanya hendak merancang keluarga dengan cara sendiri. Dalam email group aku ada menerima emel berkenaan MAAJUN ANGGUN BESTARI. Aku mengambil keputusan untuk mencari di internet berkenaan MAAJUN ANGGUN BESTARI. Pencariaanku menemui titik noktah apabila bertemu dengan Zubaidah Arbai, pengedar MAB. Setelah bertanya serba sedikit berkenaan maajun ni, aku mengambil keputusan untuk mencuba maajun ni. Alang-alang makan maajun ni, aku jadikan maajun ni sebagai pendapatan sampingan dengan menjual kepada adik-adik dan saudara terdekat.

Botol pertama makan MAB, badan rasa sangat letih dan sentiasa rasa mengantuk, asyik nak tido yea..tulah simpton2 maajun ni untuk serasi dengan tubuh kita. Bila sampai waktu haid, darah yang keluar adalah hitam pekat tp sikit2 je..sebelumnya tidak pernah berlaku begitu..masuk btl ke2 haid dtg lebih awal dari biasa, badan pun dah x letih n rasa mengantuk lg..tapi walaupun dah masuk btl ke2, perasaan was-was masih ade dalam diri ini untuk menggunakan maajun ni sebagai family planning. Pada ketka ini, aku masih menggunakan cara sendiri untuk merancang, tidak lagi yakin akan keberkesanan MAB sebagai family planning.

Btl ke5, kali ini aku nekad, tawakal kepada Allah s.w.t aku akan menggunakan MAB sepenuhnya sebagai family planning. Alhamdulilah, period tetap menjengah tapi mungkin disebabkan hormon tidak stabil, haid pada bulan ni memang teruk, sampai sebulan, sentiasa ada darah, tp x byk..selepas itu, aku yakin 100% dengan kuasa Allah s.w.t, MAB memang amat bagus untuk merancang keluarga dibandingkan dengan ubatan kimia dan lain-lain kaedah perancang keluarga disamping banyak lagi manafaat lain dengan mengamalkan MAB.

Sekarang genap setahun aku mengamalkan MAB, walaupun sudah setahun makan MAB aku masih lagi meng’alarm’ handset untuk memastikan waktu makan MAB b adalah tepat. Dan dengan keberkesanan MAB dlm family planning, ramai sedara mara yang mengamalkannya. Terima kasih tuhan kerana menemukanku dengan MAB..Alhamdulilah…Terima kasih.."



Pemenang Hadiah KETIGA - Peraduan Testimoni MAB 2010:- PN.NURUL NAJJAH (NOUR EL NAGEEB)

MAB PULIHKAN KESIHATAN SAYA SBG SATU IKHTIAR.

Alhamdulillah setelah mencuba Maajun Anggun Bistari inilah hasilnya:-

menambah kehebatan hubungan suami isteri
--> dari slalu tadak mood jadi cam baru2 bernikah
--> suami pun gembira

membersihkan rahim
--> akak dah 2 thn lebih kurang tak period sbb pregnant & breastfeeding.bila makan MAB, utk sebulan pertama,cuma suci 5 hari.darah haidh yg mmg hitam dan berketul2.bila masuk bulan kedua haidh normal 10 hari sebulan sekali sahaja.

sakit urat hilang
--->sellau sakit urat betis.tp mmg tak rasa bila amik MAB.selain tu,adik & kawan adik (dedua ni anak dara, pelik akak x sakit urat lepas work out kat gym).selain dah habit work out, amik maajun membantu.urat sgt lembut rasanya.x sakit badan. "



Pemenang Hadiah KE EMPAT - Peraduan Testimoni MAB 2010:- PN.LIANA BT ANIS

MAB:- FAMILY PLANNING MEMANG BERKESAN

Salam semua..saya mula mengenali MAB ni melauli internet.Selama sebulan saya merancang menggunakan pil,berat badan naik dgn mendadak..rakan2 semua menyangka pregnant lagi ke...Dari hari tu,sy membuka internet dan mencari perancangan keluarga tanpa memakan pil dan injection..tiba2 sy terpandang word ‘Maajun Anggun Bistari (MAB)…sy bace detail tentangnya..dan sy tersenyum kerana ia adalah perancang yg hanya makan majum..sesuatu yg sy sangat suka..terus sy menghubungi Pn.Zu dan bertanya kpd beliau kpd siapa sy hendak membeli..Pn.Zu suruh sy menghubungi seorg stokis di Swak…sy mencuba 1 botol dahulu..YES..berkesan..selama 3 bulan je hd 2x sebulan..slps tu sampai hri ni slps hmpr 3 thn sy mengamalkan MAB,hd dh teratur dan sy trus order direct dgn Pn.Zu…...yg pasti merancang mmg berkesan 100%,,dan BESTnye…brat bdn ttp ideal..adk-bradik,ipar dan cousin smuanya mengamalkan MAB sekarang ats saranan drpd sy..…thank you Pn.Zu & MAB….."



Pemenang Hadiah KE LIMA - Peraduan Testimoni MAB 2010:- CIK NOOR AZLEENA ABDUL KARIM

MAB:-HAID DAN KEPUTIHAN KEMBALI NORMAL

Assalamualaikum kak...
Alhamdulillah sekarang dah bulan kedua makan MAB,so far makan apa-apa side effect. Alhamdulillah juga sebab ada perubahan yang positif. Bulan pertama makan MAB,period keluar banyak sangat dan warnanya gelap dan pekat.Mak saya ada bagitahu ini adalah normal sebab mungkin kandungan ayang ada dalam MAB itu mencuci darah kotor dan keluarkan semuanya. Masuk bulan kedua Alhamdulillah period memamg lancer.Tidak seperti sebelum ni period saya tersekat-sekat dan kekdng waktu pengaliran darahnya agak sedikit. Sekarang saya seronok sangat kerana bukan sahaja masalah haid saya sudah normal malah masalah keputihan juga agak berkurangan walaupun baru makan hanya 2bulan. Terima kasih MAB. "



* danish - cust from forum WMC

Dari pil Noriday ke MAB/Menghilang Keputihan/Tiada Gagguan Menyusu baby

Last week saya dah try makan MAB.. pada 25/1/2006.. bli kat kawan satu opis kebetulan die baru jer bli ngan kak Zalpermai. Ekceli.. dulu sya makan NORIDAY.. then bila habis trus sambung makan MAB..so far x der lah kacau susu...(MASIH SUSUKAN BABY)... Sebelum ni saya memang ada menghadapi KEPUTIHAN.. sampaikan ader ketikanyer laki saya tegur..eeehhh malunyer... Tapi yang menggembirakan saya setelah 3 hari makan iaitu pada hari ahad lepas..ALHAMDULILLAH.. no more keputihan.....tu lah buat saya terperanjat...berkesan gak MAB ni... Saya ada gak baca2 untuk bagi "K*TAT" dalam thread ni..... tu belum ada lagi progress...almaklumlah bila dah beranak pinak ni... Kalau ader progress lagi saya akan ceritakan kt sini... Terma kasih MAB....



Aurora - Cust from Forum WMC

Menyelesaikan masalah period tak datang (Setahun empat bulan sudah tidak period, ambil MAB period datang semula)

Aurora dah selesai makan MAB botol yang pertama. Hari terakhir makan ( ahad ), aurora dah period. Pecah puasa memula. Seronok sangat tengok period kuar cantik je.. alhamdulilah, takder la hitam atau berketul2. Hitam sesikit je.. Biasa. Darah pun cantik je rora tengok. Masuk hari ke2 puasa, dah takder. Kering. Tengahari kuar sikit je. Hari ke3 puasa, pun kering gak. Rasa nyesal lak tak puasa. Tapi dekat2 time nak buka, period datang balik. Banyak. Hari ke4 puasa, heavy flow. Hari ke5 puasa pun heavy flow. Sampai rora ingatkan rora tumpah darah. Cam darah hidup je rora tengok. Kat pad ada tanda darah kotor. Bila cuci pun ada sikit keluar berketul. Sikit sangat. Tapi kira standard darah period la sebab ada lendir juga. Hari ke6 puasa, hari ni rora masih period. Banyak. Darah kluar pun memang rora puas hati. Sejak 1thn 4bln yang lepas, inilah kali pertama rora mula datang period cam zaman anak dara dulu.. Alhamdulilah. Mudah-mudahan jamu sebegini dapat membantu lebih ramai wanita lain yang menghadapi masalah seperti rora. Harap kak Zal dapat wariskan penghasilan jamu di pada generasi akan datang.



*_minami - cust from wmc

Badan lebih cergas dan kempiskan perut

- dulu badan sakit2/sengal2, dgn MAB semua tu dah ok
- dulu bersama dgn hubby nak nolak je, sekarang dh ok
- dulu malas bangun tido sekarang dgn MAB, senang jer bgn tido
- ambil MAB badan pun dah mula berpeluh, dulunya tak berpeluh
- berat bdn sekarang maintain
- perut tak lagi meleper lepas bersalin

sy slama ni pakai kaedah rancang sendiri je..... dan x penah amik apa2 suppliment utk bdn... so, mmg x leh nak compare2 dgn MAB... cuma skang leh story psl kebaikan yg sy dpt dr MAB...

slps bersalin ari tu... badan slalu sakit2 sengal.... kdg kalo kat dapur.... x pakai selipar atau lapik kaki.. mula la ms nak bangkit dr tido tu... masya'allah.... hanya tuhan jer yg tau betapa siksa sakit pinggang.... kat opis kalo berdiri lama... mula la lenguh lutut... blk umah mcm nak demam je rs.... nak bersama ngan suami pun kdg asik 'bg alasan' je... sbb slps itu... bdn sakit2.. mcm x cukup stamina pun ada....

dgn MAB walaupun ms tu... br mencuba 8 biji... sy dah dpt rskan perubahan... masalah tersenarai kat atas pun dpt di atasi.... bdn makin cergas.... berpeluh.... dan yg plg penting ketengangan perut dah dpt di atasi... mungkin peranakan... sbb ms pantang... sy urut x sampai 'target'... asik masalah berebut bidan je.... hehehheh.... dan yg lebih penting... ukur lilit perut sy... makin berkurang... tp berat bdn masih maintain... x pyh dah nak ssh2 cr pil lain utk kempiskan perut rsnya.... :lol: tima kasih MAB.....



*_cik bunge - cust from wmc

Kesihatan Dalaman / Kesegaran Badan / Best Family Planing

-Asalamualaikum....
nak citer pengalaman bersama MAB skek. saya dah makan MAB ni sejak abis pantang {dah 5 botol} . Waktu memula makan { botol 1 & 2 } , memang period gelong - tak ikut time. Ubat lum abis tapi period da dtg, bila time stop makan MAB period da abis. memang risau untuk bersama, takut melekat beb...hehehehe.... Tapi, alhamdulillah... apa sekali pun kita buat mesti yakin.... tul tak kak zah... Bila saya makan MAB botol ke 3 & 4, period da agak teratur. tinggal sebiji je MAB, period da dtg.

Cuma botol ke 5 ni agak suspen skek. ubat dah abis 2 ari tapi period tak dtg. Semalam tgh msg kak zah, nak kongsi kerisauan...heheheh.... lepas je dapat semangat dari kak zah, ptg semalam period kuar. fuhhhh... lega yang amat.

Kebaikan MAB yang saya rasa
* Da best family planning
* baik untuk kesihatan dalaman { banyak makna nya tu }
* badan terasa ringan


ini serba sedikit pengalaman saya.... saya akan tetap bersama MAB....



*liea - cust from wmc

Dari injection tukar ke MAB

sy dulu ambik injection...& septtnya 15/8 kena cucuk lg... tp sbb malas buat dek je....nekad beli MAB... mkn tu lum pereod pun..sbb sy pun x tau pereod kuar ke x... dpt sy terus mkn....baru mkn 3 hari pereod kuar... tp mcm kebiasaan dia kuar mcm nk x nk jer....5 hari... abis MAB 1 botol tunggu2 x pereod2..... tp bila time mkn utk botol ke-2 sy mkn gak.....sampai abis botol ke-2.. masa puasa tu ingatkan dh lepas tp last dy posa tu pereod kuar lak... tp kali ni pereod mmg puas hati...mmg betul2 kuar pereod...4 hari... & skrg tgh mkn botol ke-3... alhamdulillah....bdn pun sedap jer....w/pun posa...

adik ipar pun cuba MAB ni...sama ngan sy botol ke-3 skrg... sblm ni sbb dia guna IUD pereod dia meragam...kekdg sebulan 4 hari jer bersih....memula dia mkn MAB..pereod dia lg pnjg....x henti2... tp bila abis botol ke-2 time pereod dh ttp & dtg 5 hari jer... dia pun mmg puas hati....bdn x letih w/pun raya aritu punya lah ramai org dtg....

Maajun Anggun Bistari-MAB

Maajun Anggun Bistari-MAB
MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) | MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) » Konsep&Tindak Balas | MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) » Khasiat & Lain-lain Kegunaan MAB | MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) » Aturan Makan | MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) » Soalan Lazim (FAQ) | MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) » Testimoni Pengguna

Untuk kesihatan luaran dan dalaman wanita yang berusia 18tahun ke atas.

Kandungan : 21 biji
Untuk kegunaan sebulan makan.

RM 21.00
 
Pages: | 1 |