Skip Navigation


TESTIMONI PENGGUNA - Produk Kesihatan

TESTIMONI PELANGGAN KEDAINIAGA.COM


Testimoni menarik seorg lagi customer yang makan MAB..
Testimoni Pregnent selepas amik MAB....
jom ikut bualan YM saya 23/07/1009:

leaixora_shd: salam
leaixora_shd: apa cta chat?
leaixora_shd: nk kongsi berite baik nie..heheheh..akak dh pregnan...dh masuk 4 bulan dah...
wirdatulhanani: salam kak..
wirdatulhanani: alhamdulillah
wirdatulhanani: akk sempat makan bape btl MAB peknen ni?
wirdatulhanani: testimoni menarik ni...
leaixora_shd: alhamdulillah dalam 3 botol, pastu stop n alhamdulillah rezeki..trus ade tp akak lambat gak tau sebab dtg gak period n bulan last period dtg ckit je..bile cek baru tau pregnant
leaixora_shd: idah chat?
leaixora_shd: puteri2 kesayngan chat?
wirdatulhanani: alhamdulillah cepat ye mab serasi dgn akk..syukur
wirdatulhanani: idah benar2 rasa gembira dgn berita ni kak..
wirdatulhanani: idah sihat alhamdulillah..lepas dapat berita ni lg sihat idah..hhihihi...tahniah ye kak...semoga akk sihat2 selalu...
wirdatulhanani: puteri2 idah pun sihat kak...
leaixora_shd has signed out. (7/23/2009 9:36 AM)

Anda teruja?????Ingin Mencuba MAAJUN ANGGUN BESTRAI????
Boleh call/sms saya untuk pertanyaan dan khidmat nasihat...

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni Produk Auraseri+AuraGenius + MAB (4/4/09)

Princess Ayang: salam wir
Princess Ayang: cbuk x
Zubaidah Arbai: salam kak...
Zubaidah Arbai: tak juga
Zubaidah Arbai: cuma sambil kemas rumah
Princess Ayang: oooo nak gtau
Princess Ayang: kite tgh pied ni
Princess Ayang: p kan bau dia kuat sgt la
Zubaidah Arbai: ok.
Zubaidah Arbai: pernah senggugut tak?
Princess Ayang: x penah
Princess Ayang: pas tu pya la byk
Princess Ayang: kna pki xtra overnight
Zubaidah Arbai: ok ni adalah mab bertindak mencairkan drh yg blocking dan bg semua darah2 lama keluar
Zubaidah Arbai: sbb tu piyed byk/panjang dan berbau hanyir
Princess Ayang: perghhh malu nak g opis
Zubaidah Arbai: insya Allah lepas ni rahim mestii bersih
Princess Ayang: dah la kat opis tu 2 rg je ppuan
Zubaidah Arbai: bauan tu boleh atasi dgn guna pas herba
Princess Ayang: oooooooooooo
Princess Ayang: susen ke
Princess Ayang: hr tu igt nak beli, p mls
Princess Ayang: hah kan dah kenaaa
Zubaidah Arbai: boleh juga janji pad herba yg tidak mengeluarkan baunya
Princess Ayang: pas tu kan
Princess Ayang: kite nak say tq pasal aura seri n genius tu
Princess Ayang: alhamdulillah mmg ada kesan pstiv
Zubaidah Arbai: iye?
Zubaidah Arbai: boleh su tciter sikit?
Princess Ayang: ank kite guna aura genius
Princess Ayang: skrg ni dah nampak ksan baik
Princess Ayang: bese mmg dia ssh la nak terima ilmu yg ssh2 ni
Princess Ayang: skrg ni, yg ssh pun dia dah leh jwb dgn betul
Princess Ayang: alhamdulillah
Princess Ayang: kita lak guna aura seri
Princess Ayang: wahhhhhhhhhhhh ramai kata makin cantik
Princess Ayang: hehehehhe
Zubaidah Arbai: wah terujanya dgr testi akk ni..alhamdulillah
Zubaidah Arbai: leh teruskan lah ye
Princess Ayang: ha'ahhhh
Princess Ayang has signed out. (4/4/2009 11:51 AM)

----------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni MAB - sudah menopouse
XXX appears to be offline and will receive your messages after signing in.

XXXX: a'kum
wirdatulhanani: w'salam
XXXX: saya nok tanya
wirdatulhanani: boleh tylah
XXXX: mak makan mab
XXXX: umur dia 63
XXXX: mab dia habis hari ahad
XXXX: lepas tu dia mari haid
XXXX: macam mana ada masalah tak?
wirdatulhanani: ok .tak de masalah..
wirdatulhanani: alhamdulillah walaupun dah 63thn still dtg period
wirdatulhanani: mak dah menepouse ke?
wirdatulhanani: makan mab dah bp lama?
XXXX: baru baru 1 btl
wirdatulhanani: ok..sebelum makan mab mcmnae?
XXXX: dah lama dia tak dtg haid
XXXX: dia putus haid dlm umur 50-an
wirdatulhanani: oo ok..mab ni mmg boleh membantu mslh wanita yg sudah menopouse..
wirdatulhanani: so apa yg berlaku pd mak tu normal dan kesan yang +ve
wirdatulhanani: suruh mak sambung seperti biasa ye
wirdatulhanani: makan btl2 ikut aturan
XXXX: tapi haid dia tak byk sikit je
XXXX: mungkin bulan akan dtg dia mari haid semula
XXXX: oklah,tq byk2
XXXX: kalau ada kemusykilan saya tanya lg.
wirdatulhanani: ok ..sama2..akk nak jdkan testimoni boleh?? nama akan akk rahsiakan
XXXX: blh tak jadi masalah
XXXX: tapi nama rahsia yee...
wirdatulhanani: ok tqvm ye

------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni MAB - Masalah period

From maphia;3366972 Wanitamelayu.com

salam kak....saya baru abis mkn mab 21 ari baru je cuba 1 botol...
stakat ni ok .....
bila dtg priod berktul2 kuar darah lagi la hitam pkat.....smuanya betul la mab ni.......brtenaga sgt2...
selpas 1 botol saya kena ambil baper btol pula....(sblum ni beli ngan kak wirdtul tapi kak wrdtul x de mggu ni).....
saya nak la mab....akak pm saye harga dan pos skli.....

----------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni MAB - Masalah Period (tru YM)

nuichiza: assalammualaikum..
nuichiza: wirda
nuichiza: alhamdullilah.. period saya dah ok ... tq..
nuichiza: berkat izin allah juga.
Last message received on 8/28 at 11:10 AM

-----------------------------------------------------------------------------------
Testimoni MAB
Puan Y appears to be offline and will receive your messages after signing in. You can also send a message to
Send an SMS Message (Ctrl+T)

Puan Y: salam
Puan Y: idah
Zubaidah Arbai: salam kak
Puan Y: lama tak nampak
Zubaidah Arbai: idah cuti kak
Puan Y: akk nak bgtau ni....
Zubaidah Arbai: iye
Zubaidah Arbai: apa kak?
Puan Y: alhamdulillah akak makan makjun tu peyed akak pehhh
Puan Y: berebut2 nak kuar..huhuhu
Puan Y: memula tu kuar nye cam ala-ala dah habis..[memang bese camtu] sampai la hari ke 6-/7 cam tu..alih2 kuar dengan banyak
Puan Y: alhamdulillah..lega rasanya
Puan Y: cuma kan
Puan Y: nak tanya yg pasal makan 21 haritu
Puan Y: katalah akak makan 1hb
Puan Y: makna sampai 21hb la habis taP..dalam tempoh tu akak ada termiss 2/3 hari..kena jugak makan sampai abis ker atau kira hari dah cukup stop?
Zubaidah Arbai: alhamdulillah lega idah dgr kesan +ve pd akk
Puan Y: alhamdulillah..mak akak pon suh teruskan makan
Puan Y: owh ye
Zubaidah Arbai: ok kak..jika ikutkan makan utk family planning wajib akk hbskan 21biji tu
Puan Y: mak akak soh tanyakan
Puan Y: ooo
Puan Y: camtu yer
Zubaidah Arbai: iye jika tidak ianya akan efek pd piyed akk nnt
Puan Y: tu kalo yg tanak pregnant kan
Zubaidah Arbai: kalau yg nak peknen lak
Zubaidah Arbai: makan cara yg sama cuma boleh selang2..tetapi jika kes lupa atau waktu tak konsisten tidak mengapa bg yg nak peknen
Zubaidah Arbai: cuma wajib makan 21biji tu dan hbskan..
Zubaidah Arbai: mak akk suh ty apa ye?
Puan Y: oo ye
Puan Y: kalo orang dah menopos boleh makan tak? cemana ye? apa kesannya
Zubaidah Arbai: ok mmg amat2 dialu-alukan bg yg sudah atau diambang menopous amik mab ni
Zubaidah Arbai: cara makannya sama mcm jadual yg idah bg akk
Zubaidah Arbai: kesannya amat baik sekali utk kesihatan dan insya Allah dgn izinkan piyed akan kembali
Zubaidah Arbai: ni berdasarkan bukti testimoni seorg dealer mab
Puan Y: oo..tak pe ek kalo peyed tu
Puan Y: huhuhu
Zubaidah Arbai: tak pe..makan mcm family planning
Zubaidah Arbai: confirm 100% tak peknen
Puan Y: hehehe
Puan Y: ok
Puan Y:
Puan Y: thanks yer
Puan Y: kiranya kalo mak akak makan ni just untuk kesihatan wanita la kan
Zubaidah Arbai: yup
Zubaidah Arbai: akan jd mantop semula kak
Puan Y: hehehe..ok
Puan Y: nanti akak bitau mak
yunmansor: rasanya dia cam nak jer
Zubaidah Arbai: ok nnt apa2 akk ym idah ye..
Zubaidah Arbai: alhamdulillah semoga mak akan jd pelanggan setia mab...
Zubaidah Arbai:
Puan Y: insyaAllah
Puan Y: mak akak tu lagi kuat pantangnya
Puan Y: maksud akak kalo dia makan makjun ke..dia istiqomah
Puan Y: kalo kena pantang bebetul dibuatnya...huhuhuhu
Puan Y: ok..paper T akak bgtau idah jer
Zubaidah Arbai: bgslah begitu kak..makan mab ni perlu kesabaran utk lihat keberkesanannya...
Puan Y: ok

-------------------------------------------------------------------
Originally Posted by ezainol View Post: forum wanitamelayu.com

salam ida...
em...sedap betul ler coco colagen tu...
macih ida...tengah ari tadi br jer sampai coco kolagen & bsy noni black hair magic..
k.ena sk ler kt coco colagen tu..
jom kengkawan...kiter pekena air coco colagen...
nk cantik? ....moh kiter pakat gie kedai ida..

-------------------------------------
TESTIMONI COCOA COLLAGEN + MAB (PEKNEN)- 01/08/09 melalui YM:

ezainol:
wirdatulhanani: Salam kak
ezainol: salam ida
ezainol: ida akk nk tanya
ezainol: coco colagen tu bole minum tk
ezainol: klu peknen
wirdatulhanani: peknen?
ezainol:
ezainol: aha..peknen ni
ezainol: br jer
wirdatulhanani: idah tak pasti...nnt idah tu stokis idah ye..kang kata boleh kan..silap susah lak nnt
wirdatulhanani: alhamdulillah
wirdatulhanani: mmg nak ke?
ezainol: ida aha
ezainol: umur da tua
ezainol: tu peknen anak no3'
ezainol: akak sk coco colagen tu
ezainol: kulit bersih ler
ezainol: tp da peknen ni
wirdatulhanani: a'ah mmg betul kak..
ezainol: nnt ko bg tau akak eak
wirdatulhanani: ok idah ty stokis dulu..esok idah confirmkan dgn akk ye
wirdatulhanani: beres..
ezainol: macih ida
wirdatulhanani: tahniah kak'sama2 kak
ezainol: nnt inform akak eak
wirdatulhanani: ok2 kak..ini nak idah masukkn dalam testimoni mab tak akk peknen?
ezainol: boler..
ezainol:
Last message received on 8/1/2009 at 8:32 PM